Абонаментно правно обслужване (записвания до 20.01.2014)

Абонаментно правно обслужване

До 20.01. 2014 е срокът за сключване на договори за абонаментно правно обслужване  за 2014 год.

Абонаментно правно обслужване на фирми

Включва правно обслужване за срока на договора. Писмени устни  консултации, консултации по имейл, проучване на правен въпрос и даване на мнение, изготвяне на договори, сделки с имоти, вписване на промени в търговския регистър.  Участие в преговори, изготвяне на споразумения. Предоставяне на правни услуги и съдействие във връзка с конкретните нужди на клиента.

Цени

В зависимост от нуждите на клиента цени от 700 , 500 и 600 лева с включен брой часове за предоставяне на юридически услуги и фиксирана цена за изработените часове над предварително договорените.

 

 

Абонаментно правно обслужване на физически лица

Писмени, устни консултации, консултации чрез имейл на физически лица по правни въпроси, проучване и даване на мнение по правни въпроси, касаещи абоната, изготвяне на становища, подготовка и изготвяне на договори, съдействие при уреждане на спорове по доброволен ред, правна помощ при сключване на сделки. Правни съвети и съдействие .

Цени от 100 лв на месец

 

И двете форми на предоставяне на абонаментно правно обслужване не включват завеждане и водене на дела пред съд.  При сключен договор за абонаментно правно обслужване,  възнаграждението във връзка с воденето на дела е съгласно Тарифата за минималните размери на адвокатските възнаграждения.

Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване, като кликнете тук или да си запишете час за консултация на телефон +359-2-851-12-20 в нашата кантора в гр. София.
Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"
Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.