Сваляне на е-книга за развод

Благодаря Ви, че се интересувате от моята книга „Какво трябва да знаем при развод“.

Надявам се да намерите отговори на въпроси, които Ви интересуват към настоящия момент от живота Ви или този на Ваши близки.

В случай че имате въпроси по правни проблеми, свързани с развода, можете да зададете същите чрез настоящата форма за контакт – по имейл, а в случай че желаете да се срещнем за разговор, можете да запишете ден и час за среща на тел. на тел. 02/851-12-20, 0888-847-95

Освен това искам да Ви информирам, че в случай че искате да се срещнем за разговор, но не разполагате с финансова възможност да заплатите цената за консултация, която е 40 лева, можете да запишете ден и час за безплатна консултация, които се провеждат всеки трети и четвърти петък от месеца в часоветет 10.30 до 14.00 часа.

Може да свалите е-книгата оттук. Веднъж месечно изпращам по имейл и полезни правни съвети.

С най-добри пожелания,
Ирина Константинова

Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване тук или да си запишете час за консултация в нашата кантора на тази страница или на телефон +359-2-851-12-20
Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"
Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.