Онлайн консултация

Уважаеми читатели,

Настоящата услуга представлява възможност за Вас да опишете Вашия казус и да зададете въпросите, които Ви интересуват във връзка с разрешаването му.

Ако желаете, можете да опишете накратко Вашия казус, след което ще Ви върна отговор дали аз и моят екип бихме могли да Ви съдействаме в конкретния случай при разрешаването на въпросите, които Ви интересуват.

Ако това е така, ще Ви изпратя банкова сметка, по която да заплатите цената на консултацията в размер на 50лв. и след постъпването на сумата по банковата сметка, ще Ви изпратя писмено становище по поставения от Вас въпрос.

Бихте могли да задавате допълнителни уточняващи въпроси, за да можете напълно да си изясните ситуацията от правна страна и възможностите за защита на интересите Ви.

Настоящата услуга представлява лесна и бърза форма, чрез която можете да получите отговор на въпросите, които Ви интересуват в удобо за Вас време и място, без да се ангажирате с провеждането на срещи в кантората на адвокат и без да губите излишно време и усилия.

Може да се наложи да изпратите сканирани документите по конкретния казус, с които разполагате, за да получите по-детайлна информация отностно възможносите за разрешаването на въпросите Ви.

Моля, задайте въпроса си чрез формата по-долу:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Описание на вашия казус

  Прикачени файлове (напр. сканирани документи)

  Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване тук или да си запишете час за консултация в нашата кантора на тази страница или на телефон +359-2-851-12-20
  Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"
  Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.