Онлайн адвокат

Един бърз и удобен начин да получите юридическа услуга онлайн

 • Без необходимост да се ангажирате с конкретен ден и час за консултация;
 • Без необходимост да губите време в път;
 • Без необходимост да излизате в работно време или да си взимате отпуска.

Ето как работи:

 1. Изпращате запитване по вашия въпрос
 2. Получавате отговор от нас
 3. Изпращате документи и допълнителни разяснения (ако е необходимо)
 4. Получавате нашето предложение за решаване на казуса, съответните държавни такси и адвокатски хонорар
 5. При одобрен от Ваша страна хонорар ще се ангажираме със защитата на Вашите интереси

Тук може да изпратите вашето запитване:

Изпратете имейл на adwirina@gmail.com или попълнете фомата по-долу:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Описание на вашия казус

  А ето и по-подробното описание на услугата:

  Какви са предимствата при използване на “Онлайн адвокат”

  Нашата кантора е в гр. София, но множество клиенти извън София, дори извън България се възползваха успешно от нашите услуги изцяло онлайн.

  Първоначално открихме онлайн услугите “случайно” с клиенти извън София, които просто физически нямаше как да дойдат до нашата кантора.

  Оказа се, че това е много по-удобно за тях и те откриха този начин за работа с нас просто защото нямаха друг избор.

  Когато видяхме колко по-удобно за тях е този начин на работа, към класическите консултации в нашата кантора решихме и официално да обявим услугата “онлайн адвокат”, при които дори хора в гр. София предпочитат да си свършат работата онлайн.

  Чрез услугата „онлайн адвокат“ имате възможност да получите юридическа услуга, без да се налага да отделяте време за предварителни срещи и консултации.

  Не се налага да записвате предварително ден и час за среща, нито да губите време в път или пък да се чудите как да излезете от работа, да се опитвате да вмъкнете в натоварения си график още един ангажимент.

  Ето как работи тази услуга.

  1. Изпращате запитване по вашия въпрос

  Докато стоите пред Вашия компютър можете чрез имейл да отправите запитване по интересуващия ви правен въпрос. В разумен срок ще получите отговор дали поставеният въпрос е от кръга правни въпроси, с които се занимаваме и дали бихме могли да Ви бъдем полезни.

  Тук искам да отбележа, че правната материя е изключително детайлна и не по всички правни казуси бихме могли да Ви предоставим защитата, която е в най-голям Ваш интерес, именно поради което след поставяне на Вашия въпрос, ще Ви отговорим дали бихме могли да се заемем с Вашия случай при възлагане от Ваша страна.

  2. Получавате отговор от нас

  В случай, че бихме могли да Ви съдействаме за разрешаването на Вашия правен въпрос, ще Ви зададем допълнителни и изясняващи въпроси, а също така ще поискаме да изпратите документите, с които разполагате във връзка в казуса.

  3. Изпращате документи и допълнителни разяснения

  Как да изпратите документите, с които разполагате?

  Често срещано е да не разполагате с всички документи, свързани с Вашия случай. Независимо от това за нас е важно да се запознаем с всички документи, с които разполагате, защото по този начин бихме могли да разберем положения, които всъщност са от изключително значение за защита на Вашите интереси, макар и на Вас да не Ви се струва, че би могло да е от някакво значение.

  Един от начините да изпратите документите е като ги сканирате и ги изпратите по електронната поща.

  Ако това Ви затруднява, поради една или друга причина, можете да направите ксерокопие на документите и да ги изпратите по пощата или чрез куриер, което също става сравнително бързо.

  Няма пречка да преснимате документите и Вие или лице, на което поръчате това, да остави документите на адрес на кантората в рамките на работното време от 9.00 часа до 18.00 часа.

  Независимо как решите да изпратите Вашите документи, Ви моля да посочите телефон и имейл за обратна връзка.

  След получаване на документите, с които разполагате, може да се наложи извършването на допълнителни справки, обикновено от наша страна, в съд, при съдия-изпълнител или там, където е необходимо за изясняване на фактите по случая.

  4. Получавате нашето предложение за решаване на казуса, съответните държавни такси и адвокатски хонорар

  След проучване на казуса, ще получите по имейл нашето становище относно Вашия правен въпрос – това, което може да се направи, с оглед Вашите интереси, по казуса.

  Ще Ви изпратим мнението си как считаме, че е най-добре да се постъпи конкретно във Вашия случай, както и за това какви са отделните стъпки, които следва да се предприемат за защита на Вашите интереси.

  Ще получите информация какво е необходимо да предприемете от Ваша страна, какви биха били разходите, ако вземете решение да ползвате нашите услуги, включително какви биха били дължимите държавни такси, ако има такива, какъв би бил хонорарът за извършената от нас услуга. Ще получите информация за начина на плащане и сроковете за това.

  Бихте могли да поставите допълнителни въпроси за пълно изясняване на въпросите, които възникват у Вас и ще получите отговор по имейл.

  За да няма неясноти, бих искала да обърна внимание, че ако се наложи извършването на допълнителни справки при органи и институции като например в съд или при съдия-изпълнител, ще Ви информираме за необходимостта от извършването на такава справка, както и за цената на услугата.

  5. При одобрен от Ваша страна хонорар ще се ангажираме със защитата на Вашите интереси

  Ще получите информация за цената на всяка отделна услугата, за да прецените дали желаете извършването на същата. Всички услуги се извършват след изявяване на желания за това от Ваша страна и след заплащане на договорената цена.

  И още нещо, отговорът дали поставеният от Вас въпрос е от нашата компетентност, както и мнението за начина на разрешаване на въпроса не съставляват правна консултация и не Ви ангажира със заплащане на каквито и да било възнаграждение.

  Така поставените от Вас въпроси имат само и единствено характер на предварителен контакт за изясняване на въпроса дали бихме могли да се заемем с Вашия казус. В случай, че казусът е от нашата компетентност и Вие решите да ни възложите извършването на съответната юридическа работа, ще е необходимо да подпишете пълномощно за това, както и да уговорим възнаграждение за извършената услуга и начина за неговото плащане.

  Основната цел на предоставяната онлайн услуга е да получите своевременно информация по Вашия казус, за да можете да вземете решение как да подходите към Вашия правен въпрос. Разполагайки с информация, бихте могли по-лесно и обмислено да вземете решение за стъпките, които да предприемете. Освен това пестите Вашето време.

  Разбира се, ако за Вас е по-удобно провеждането на лична среща, в която да можете в свободен разговор да поставите интересуващите ви въпроси, във връзка с Вашия казус, бихте могли да запишете ден и час за консултация, която се заплаща, на посочените телефони.

  Задайте своя въпрос тук

  За да се възползвате от услугата „онлaйн адвокат, просто задайте вашия въпрос на имейл adwirina@gmail.com или попълнете формата по-долу:

   Вашето име (задължително)

   Вашият Email (задължително)

   Относно

   Описание на вашия казус

   Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване тук или да си запишете час за консултация в нашата кантора на тази страница или на телефон +359-2-851-12-20
   Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"
   Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.