Кантора Константинова

Как да защитим интересите си?

Ето какво се случва с вашето дело

Уважаеми клиенти и читатели на блога,

във връзка с решение от 15 март 2020г. на Висшия съдебен съвет са отменени всички съдебни заседания до прекратяване на въведеното извънредно положение.

След изтичане на извънредното положение (към днешна дата 13.04.2020г.) делата ще бъдат пренасрочени и ще има нови дати за тях.

В случай, че имате нужда от адвокатски услуги, Ви препоръчваме да използвате нашата услуга онлайн адвокат, която вече години наред успешно се използва, но днес е особено актуална.


Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване, като кликнете тук или да си запишете час за консултация на телефон 02-851-12-20 в нашата кантора в гр. София.

Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"


 

Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.

Адвокат онлайнНово! Вече може да запишете платена видео консултация с адвокат от кантората по Интернет.
Адвокат онлайнАктуално! Кантората работи със стандартно работно време и прием на клиенти от 9:30 до 16:30ч. в работни дни при спазване на стриктни санитарно-хигиенни мерки.
Адвокат онлайнМоже да използвате нашата популярна и предпочитана от години услуга "онлайн адвокат" вместо консултации на живо.
  • Най-популярни статиии