Консултации в кантората

  1. Блог
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Консултации в кантората

Уважаеми читатели на блога,

Желаем да Ви информираме за новия проект на кантората, който стартира от 16.08. 2013 година. Проектът е насочен в предоставеното на две групи от услуги, които считаме, че биха били от полза на широк кръг граждани. В рамките на този проект ще се предоставят безплатни консултации по правни въпроси в областта на гражданското право както и ще се провеждат процедури по медиация с цел доброволно уреждане на правен спор.

Правните консултации, които се предоставят касаят правни въпроси, свързани с недвижими имоти; въпроси от семейното право – родителски права, развод, осиновявания, запрещения; въпроси из областта на наследственото право; въпроси, свързани със задълженият към монополни дружества- Топлофикация, ВиК, електроразпределителни дружества; въпроси по изпълнителни дела.

Консултациите ще се осъществяват в всеки трети и четвърти петък от месеца в часовете от 10.30 до 14.00 часа .
Съгласно чл.38, ал. 1 от Закона за адвокатурата адвокатът може да оказва безплатно адвокатска помощ и съдействие на: 1. лица, които имат право на издръжка и 2. материално затруднени лица;

За да си запишете час за консултация, моля обадете се на телефон 02/851-12-20 или 0888-847-955.

Адвокат онлайнПри допълнителни въпроси по темата, може да направите онлайн запитване тук или да си запишете час за консултация в нашата кантора на тази страница или на телефон +359-2-851-12-20
Ако тази публикация ви е харесала, натиснете Фейсбук бутона "Харесва ми"
Настоящата публикация има информативен характер и не представлява правен съвет. Във всеки конкретен случай е добре да се обърнете към специалист за получаването на коректен съвет.